Käyttäjien arvostelu: 1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (1 ääntä, keskiarvo: 5,00 kautta 5)
Loading...

20 vuoden ajan myyntilistojen ykkösenä pysytellyt Animal Pak on jo legenda. Tuotteen monipuoliset, ja vahvat koostumukset ovat vakuuttaneet monen urheilijan, ympäri maailman. Se on auttanut urheilijoita heidän tarpeissaan, ja myös joissakin joita he eivät tienneet tarvitsevansa. Sen suosio on pysynyt vahvana kokoajan, ja sitä kutsutaankin maailman luotettavimmaksi lisäravinnetuotteeksi.
Screen Shot 2014-01-08 at 20.33.21

Animal Pak, 44 paks Universal Nutrition – Tilaa tästä!

Mitä on Universal Animal Pak

Tuote sisältää mm. aminohapposekoituksia, suoritustehojenlisääjiä, välttämättömiä rasvahappoja, sekä ruuansulatusta nopeuttavia entsyymejä. Lisäksi se sisältää karnitiinia, lipoproteiinia, L-argiinia, sekä monia muita vaikuttavia ainesosia.

Universal Animal Pak on paljon muutakin kuin vitamiinipillereitä, se sisältää oikeasti vaikuttavia, terveyttä edistäviä ainesosia Suorituskyvyn tehostajia Tarpeellisia rasvaa polttavia ainesosia Niveliä ja luita vahvistavia ainesosia Ruuansulatus entsyymejä Animal Pak lisää kestävyyttä lihaksissa ja nopeuttaa palautumista. Se on hyvin tasapuolinen kokonaisuus, joka lisää lihasten kasvua ja suorituskykyä.

Se myös tehostaa muiden valmisteiden vaikutusta ja hyväksikäyttöä. Jotta lihakset kasvaisivat, tarvitaan oikeassa suhteessa aminohappoja, hiilihydraatteja, vitamiineja, mineraaleja ja antioksidantteja. Animal Pak sisältää nämä kaikki, oikeissa määrissä. Luonnonmukaiset vitamiinit, ja epäorgaanit mineraalit vaikuttavat kehoosi nopeasti. Jos siis haluat massiivisempia ja näkyvämpiä lihaksia, älä epäröi kokeilla Animal Pakia. Tutkimukset ovat osoittaneet Animal Pakin auttavan huippu-urheilijoita saamaan kestävyyttä, ja vastanneen heidän ravitsemusvaatimuksiin.

Animal Pak, 44 paks Universal Nutrition – Tilaa tästä!