Tältä sivulta voit tilata edullisen, juuri sinun tarpeidesi mukaan räätälöidyn treeniohjelman joka toimitetaan sähköpostiisi vielä tänään. Löydät täältä myös

 • paljon perustietoa siitä, mikälainen on hyvä treeniohjelma
 • suomen kattavimman valikoiman ilmaisia treeniohjelmia
 • mahdollisuuden tilata Punttis.net räätälöity kuntosaliohjelma

Lue lisää ja rakenna oma kuntosaliohjelmasi käyttäen ilmaisia ohjelmia esimerkkeinä. Mikäli kuitenkin haluat saada treenistä kaiken irti, eikä sinulla ole kokemusta treeniohjelmien suunnittelusta, kannattaa tilata Punttis.netin edullien kuntosaliohjelma suoraan sähköpostiisi.

Tilaa ilmainen kuntosaliohjelma

Tilaa Punttis.netin Personal Trainerin tekemä räätälöity kuntosaliohjelma. Täytä  lomakkeeseen taustatietosi ja olet askeleen lähempänä aidosti tehokasta kuntosaliohjelmaa. Teemme treeniohjelman juuri sinun tarpeitasi vastaavaksi. Mikä parasta, ohjelma on täysin ilmainen eikä sen tilaaminen sido sinua mihinkään.

Kaikki treeniohjelmassa esitellyt liikkeet esitellään tarkasti helpoilla visuaalisilla ohjeilla, joka takaa että et loukkaa itseäsi virheellisessä asennossa. Täytä vain tilauslomake ja saat ohjelman suoraan sähköpostiisi. Mitoitamme treeniohjelman sinulle sopivaksi ja annamme tarkat ohjeet sarjojen, toistojen ja painojen määristä.

Mitä asiakkaamme sanovat?

kuvaSuosittelen oma kuntosaliohjelmaa lämpimästi, sillä siinä oli erittäin selkeät kuvat ja tarkat liikeohjeet, mitkä ovat tarpeen varsinkin näin aloittelijalle. Kattavalla treeniohjelmalla liikunta on monipuolista ja mielenkiintoista.

Veera, Hämeenlinna

Tilasin juuri itselleni oman kuntosaliohjelman, sitä innostuneena luin, ja innostuin siitä todella paljon. Ohjeet ovat selkeä, varsinkin tällaiselle aloittelijalle kuten minä. Kuntosalilla kun ei ole aiemmin aikaani tuhlannut. Ohjeiden mukaan on helppo tehdä liikkeet ja kuvat ovat todella huippuja! Suosittelen kaikille, niin aloittelijoille kuin jotka ovat harrastaneet kuntosaliliikuntaa.

Tomi, Helsinki

Päätin kokeilla Omakuntosaliohjelma.fi tajoamaa palvelua ja olen ollut siihen tyytyväinen. Ohjelma on monipuolinen ja vastaa sitä, mitä siltä odotinkin, suosittelen!

Siina, Helsinki

Palvelu on täysin ilmainen

 • Teemme treeniohjelman juuri sinun tarpeitasi vastaavaksi
 • Personal Trainerin tekemä ja fysioterapeutin tarkastama
 • Saat saliohjelman heti sähköpostiisi

Helppoa ja nopeaa

 • Rahat takaisin tyytyväisyys takuu
 • Ei kestotilausta vaan kertamaksu
 • Oikeaoppiset liikkeet sekä miehille että naisille

Tarkat kuvat

 • 3D-mallinnetut tarkat kuvat auttavat tekemään liikkeet kerralla oikein!
 • Katso esimerkki
 • Katso esimerkki

Tilaus ei sido sinua mihinkään

Mikälainen on hyvä treeniohjelma?

Hyvä kuntosaliohjelma ottaa huomioon kuntoilijan lähtötilanteen ja tavoitteet. Liikuntaa juuri harrastamattoman istumatyötä tekevän henkilön treeniohjelma näyttää alussa varsin erilaiselta kuin peruskunnoltaan keskivertoa paremman henkilön treeniohjelma, joskin erot tasoittuvat ajan myötä. Mukaan tulisi silti aina liittää vähintään yksi lepopäivä viikossa.

Hyvä treeniohjelma pitää sisällään kaikki lihasryhmät, joita harjoitetaan eri päivinä. Tarkoituksena on ylläpitää kehon tasapainoa, jolloin tietty osa-alue ei kehity muita enemmän. Eri harjoitteilla on myös eri tavoitteet: osa kehittää lihasmassaa, osa suhteellista voimaa, osa liikkuvuutta.

Varsinaisen treenin lisäksi ohjelmaan kuuluu oikea ruokavalio, jossa on riittävästi proteiinia ja rasvaa lihasten hyvinvointia ja kasvua varten.
Tärkeintä on muistaa, että treenaamisen tulee olla kokonaisvaltaista, systemaattista ja oikeasti hauskaa: vaikka salille tai lenkille lähtö joskus takkuaisikin, liikunnasta pitää myös tulla hyvä olo. Jos näin ei ole, kannattaa treeniohjelma miettiä uudelleen. Systemaattisuus puolestaan tarkoittaa sitä, että treenaamista jaksaa ja haluaa jatkaa: kyse ei ole parin viikon projektista vaan elämäntavasta, josta saa jaksamista arkeen ja paremman olon.

1. Paikkaharjoittelu Eniten käytetty menetelmä on paikkaharjoittelu, jossa kyseessä oleva liike tehdään kokonaan loppuun ennen siirtymistä toiseen liikkeeseen.

2. Kiertoharjoittelu Siinä valitaan 6-12 eri liikettä ja kustakin liikkeestä tehdään vain ensimmäiset sarjat ja siirrytään toiseen liikkeeseen. Tämä muistuttaa kuntopiiriharjoittelua.

3. Tehoharjoittelu Tehoharjoittelu on kahden edellisen tavan välimuoto. Valitaan vain 2-3 eri liikettä siten, että ne kohdistuvat eri lihasryhmiin: käsiin, vartaloon ja jalkoihin. Liikkeet tehdään kiertoharjoitteluperiaatteella eli yhden lihasryhmän palautusaikaa hyödynnetään tekemällä toista liikettä. Kun sarjat tai kierrokset ovat täynnä, valitaan uudet liikkeet. Liikejärjestys Lihaksia harjoitettaessa kannattaa muistaa vielä muutama perusasia. Aloita tekemään liikkeet suurimmista lihaksista ja etene pienempiä lihaksia kohti. Tee myös ensin ojentavat lihakset ja sitten koukistavat. Tämä tarkoittaa sitä, että ensin tehdään selkälihakset ja sitten vatsat, ensin tehdään etureidet ja sitten takareidet jne.
Suunnittelemalla parempiin tuloksiin – kuntosaliohjelma

Kuntoilun aloittaminen ei yleensä ole vaikeaa, mutta ongelmaksi muodostuu motivaation ylläpitäminen. Usein tähän on syynä treeniohjelman puuttuminen tai panostaminen vääriin osa-alueisiin tai lajeihin. Jos tavoitteena on esimerkiksi timmi keskivartalo, ei pelkällä lenkkeilyllä pääse pitkälle. Hauista taas ei kasvateta salibandyä pelaamalla tai golfaamalla.

Hitaat tai olemattomat tulokset ja paikkojen kipeytyminen eivät myöskään ole omiaan lisäämään innostusta liikuntaa kohtaan etenkin, jos kipinä on vasta syntymässä. Kuntoilua ei kannatakaan koskaan aloittaa liian rakasti, koska se helposti johtaa ylirasittumiseen tai pahimmassa tapauksessa vammoihin, joiden parantelu vie aikaa. Parhaaseen tulokseen pääseekin, kun noudattaa kuntoilussa treeniohjelmaa.

Näkyviä tuloksia vai jaksamista arkeen?

Treeniohjelman tekeminen tulisi aloittaa tarpeiden kartoittamisesta, eli tavoitteiden, ongelmakohtien sekä sopivien lajien listaamisesta. Tähän voi pyytää apua esimerkiksi paikalliselta kuntosalilta tai muulta kuntoilualan yrittäjältä. Valmiita treeniohjelmia ja vinkkejä on paljon myös netissä ja niitä on helppo kokeilemalla muokata juuri omiin tarpeisiin sopivaksi.

Juuri sinulle räätälöity treeniohjelma auttaa pitämään yllä motivaatiota ja saavuttamaan näkyviä tuloksia. Voi esimerkiksi keskittyä juuri tiettyihin ongelma-alueisiin tai vahvistaa tai kasvattaa juuri haluamiasi lihasryhmiä.

Muut treeniohjelmat

Lähetä oma kuntosaliohjelmasi

Lähetä kuntosaliohjelmasi meille ja julkaisemme sen nimesi kera (tai ilman, jos niin tahdot) Punttis.net sivustolla. Arvomme kuntosaliohjelman lähettäneiden kesken 100€ lahjakortin Fitnesstukkuun 4 kertaa vuodessa.

Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Aihe

Viesti