iStock_000011154101Small

Tilaa Punttis.netin Personal Trainerin tekemä räätälöity kuntosaliohjelma. Täytä  lomakkeeseen taustatietosi ja olet askeleen lähempänä aidosti tehokasta kuntosaliohjelmaa.

Teemme treeniohjelman juuri sinun tarpeitasi vastaavaksi. Ohjelma on täysin ilmainen eikä tilaus sido sinua mihinkään.

Kaikki treeniohjelmassa esitellyt liikkeet esitellään tarkasti helpoilla visuaalisilla ohjeilla, joka takaa että et loukkaa itseäsi virheellisessä asennossa. Täytä vain tilauslomake ja saat ohjelman suoraan sähköpostiisi. Mitoitamme treeniohjelman sinulle sopivaksi ja annamme tarkat ohjeet sarjojen, toistojen ja painojen määristä. Huom! Jos sinulla on takana useita vuosi treeniä, ja olet käynyt kuntosaliliikkeet ja ohjelman läpi personal trainerin kanssa, ohjelmamme ei välttämättä sovellu sinulle.

Mitä asiakkaamme sanovat?

Tilasin juuri itselleni oman kuntosaliohjelman, sitä innostuneena luin, ja innostuin siitä todella paljon. Ohjeet ovat selkeä, varsinkin tällaiselle aloittelijalle kuten minä. Kuntosalilla kun ei ole aiemmin aikaani tuhlannut. Ohjeiden mukaan on helppo tehdä liikkeet ja kuvat ovat todella huippuja! Suosittelen kaikille, niin aloittelijoille kuin jotka ovat harrastaneet kuntosaliliikuntaa.
 
Päätin kokeilla Omakuntosaliohjelma.fi tajoamaa palvelua ja olen ollut siihen tyytyväinen. Ohjelma on monipuolinen ja vastaa sitä, mitä siltä odotinkin, suosittelen!
 
kuvaSuosittelen oma kuntosaliohjelmaa lämpimästi, sillä siinä oli erittäin selkeät kuvat ja tarkat liikeohjeet, mitkä ovat tarpeen varsinkin näin aloittelijalle. Kattavalla treeniohjelmalla liikunta on monipuolista ja mielenkiintoista.
Veera, Hämeenlinna

Tarkat kuvat

  • 3D-mallinnetut tarkat kuvat auttavat tekemään liikkeet kerralla oikein!
  • Katso esimerkki
  • Katso esimerkki

Palvelu on täysin ilmainen

  • Teemme treeniohjelman juuri sinun tarpeitasi vastaavaksi
  • Personal Trainerin tekemä ja fysioterapeutin tarkastama
  • Saat saliohjelman heti sähköpostiisi

Tilaus ei sido sinua mihinkään