Monet kaipaavat lihasharjoittelunsa rinnalle tehonlisääjiä, jotka auttavat parantamaan suorituskykyä ja antavat energiaa. Monet tuotteet myös lupaavat lisää voimaa ja lihasten kasvua. Tuotteita nautitaan ennen treeniä, jolloin ne antavat lisää tehoa harjoitteluun, jotta saat parempia tuloksia ja voit antaa itsestäsi yhä enemmän joka treenin aikana.

Testosteroni tehonlisääjänä

Testosteroni on sukupuolihormoni, jota erittyy niin miehillä kuin naisillakin. Ainoa ero on, että miehet tuottavat sitä noin 10 kertaisesti naisiin verrattuna. Riippuen miehen iästä, geeneistä, elintavoista ja liikunnan määrästä, tuottaa hän noin 2,5-11 mg testosteronia vuorokaudessa. Urheilijalle testosteronitason nostaminen on hyödyllistä, sillä se parantaa kestävyyttä, lihasvoimaa ja palautumista. Testosteronin nostamiseen on monia luonnollisia tuotteita, jotka perustuvat yleensä yrtteihin tai tarjoavat keholle tarpeeksi apuja oman testosteronituotannon optimoimiseen. Tuotteet sopivat kaikille urheilijoille, ja ovatkin liikkujalle tärkein hormoni.

Testosteronin vaikutukset:

  • Lihaskasvu nopeutuu
  • Kehon rasvapitoisuus pienenee
  • Seksuaaliset halut lisääntyvät
  • Olo on pirteämpi
  • Vähentää huonon kolestorolin määrää
Lue lisää tästä!
Testosteroniboosterit

Testosteroniboosterit

Tästä artikkelista on hyvä aloittaa. Selvitä, mitkä testosteroniboosterit toimivat!

Muut tehonlisääjät:

V12 Turbo on uusi uraa uurtava suorituskykyä tehostava ja lihaksia kasvattava valmiste. Se on kehitelty viimeisimmällä teknologialla, lihassoluja kasvattavista ja suorituskykyä lisäävistä valmisteista. Sillä saat dramaattisia tuloksia: voima ja kestävyys lisääntyvät, veren virtaus parantuu, ravintoaineet jakautuvat tasaisesti ja glykogeenin varastoituminen paranee. Tämä tuote lisää tehokkaasti urheilijan suorituskykyä ja edistää kehon rakentamista

ZMA on sinkin (15mg), magnesiumin (225mg) ja B6-vitamiinin (3mg). Tutkimukset ovat osoittaneet sinkin lisäävän testosteronitasoa ja illalla otettuna parantamaan unen laatua. Annostus on 1-2 tablettia noin 30min ennen nukkumaan menoa (tyhjään vatsaan).

Animal Stack on testosteroniboosteri, joka mainostaa itseään markkinoiden kehittyneimpänä. Tuote lisää testosteronia tehokkaasti, joka perustuu TEST+ valmisteen kykyyn nostaa LH-tasoa, joka puolestaan nostaa testosteronin tasoa kehossa. Useissa tutkimuksissa tuote on lisännyt testosteronia peräti 40%.

Muita hyviä tehonlisääjiä

  • Beeta-alaniini on 100% beta-alaniinia jauheen muodossa. Monet tieteelliset tutkimukset ovat todistaneet aineella olevan turvallinen vaikutus suorituskyvyn lisäämiseen, kestävyyteen ja palautumiseen. Beta-alaniini muuttuu lihaksissa karnosiiniksi, joka estää maitohappojen kertymistä lihaksistoon. Lisääntynyt karnosiinitaso tehostaa typpioksidin tuotantoa, joka laajentaa verisuonia, joka tuntuu kovempana pumppina treenin aikana. Tämä saattaa aiheuttaa kihelmöintiä iholla.
  • Kreatiinipyruvaatti on jopa viisi kertaa tehokkaampi kreatiinin lähde kuin kreatiinimonohydraatti. Tuote lisää maksimivoimaa ja sarjakestävyyttä. Se myös kasvattaa tiukkaa lihasmassaa. Se ei lisää lihassolujen sisäisen nesteen määrää.
  • Tauriini on tauriinivalmiste, joka tuo tehoa treeniin. Kofeiinin kanssa käytettynä tauriinin on todistettu lisäävän lisää potkua urheilusuoritukseen ja yleisesti hyvän olon tunnetta. Tauriini on keskushermoston viestintäaineena toimiva aminohappo, joka säätelee sydänlihaksen toimintaa ja kehon vesipitoisuutta. Tätä aminohappoa onkin eniten lihaksissa, elimistössä ja aistinelimissä. Kofeiini ja tauriini yhdistelmä lisää energisyyttä ja puhtia, eli parantaa suorituskykyä, ilman sivuvaikutuksia.