Käyttäjien arvostelu: 1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (4 ääntä, keskiarvo: 3,00 kautta 5)
Loading...
Eurycoma longifolia (eli Tongat Ali tai Longifolia Jack) on Simaroubaceae sukuun kuuluva kasvi, joka on peräisin Indonesiasta ja Malesiasta.

Eurycoma longifolian väitetään nostavan testosteroni tasoja ja lisäävän ATP tuotantoa, mikä näkyisi lisääntyneenä seksuaalisena aktiivisuutena sekä lihasmassan ja voiman kasvussa.

Tieteellistä näyttöä ei ole paljon, mutta vuonna 2003 British Journal of Sports Medicine julkaisi tutkimuksen, jossa todettiin Eurycoma longifolia lisänneen sekä voiman että lihasmassan kasvua plasebo ryhmään verrattuna.

Eurycoma longifoliaa voidaan kuitenkin pitää enintään mielenkiintoisena tuotteena, sillä yhden tutkimuksen perusteella ei voida vetää kovinkaan pitäviä johtopäätöksiä.

Annostus
Sopiva annos riippuu siitä, miten vahvaa uutetta käytetään.
1:50 uutetta sopiva annos on noin 800mg / vrk.
1:100 uutetta sopiva annos on noin 400mg / vrk.

Jos ostat Eurycoma longifoliaa, varmista että tuotteen tiedoissa lukee, että tuote sisältää uutetta (extract) ja että uutteen vahvuus ilmoitetaan.
Mikäli uutteen vahvuutta ei ilmoiteta, kyseessä voi olla vaikka 1:2 uute, jota pitäisi syödä useita kymmeniä grammoja.

Lähteet:
1. S. Hamzah, A. Yusof. The Ergogenic Effects of Eurycoma Longifolia Jack: A Pilot Study. Department of Exercise Physiology, Sports Centre, University of Malaya, 50603 Kuala Lumpur, Malaysia.

Tuotteita jotka sisältävät arvosteltua ainetta
Pro-Male
Test3