Käyttäjien arvostelu: 1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (Kukaan ei ole vielä äänestänyt. Ole ensimmäinen!)
Loading...

Ecdysterone (20-hydroxyecdysone) on luonnossa esiintyvä aine, jonka väitetään edistävän proteiinisynteesiä ja rasvanpalamista.

Useasti lainatun tutkimuksen mukaan ecdysteronen käytön aikana koehenkilöiden lihasmassa kasvoi 7%, rasvaprosentti tippui 10% ja tämä kaikki tapahtui vain 10 päivässä. Alkuperäistä tutkimusta emme löytäneet, ja tulokset kuullostavat niin uskomattomilta, että mitään tutkimusta tuskin koskaan on tehtykkään.

Tutkimus joka on olemassa muuallakin kuin urheiluravinnekauppojen sivuilla taas väittää, että ecdysterone nauttineen ryhmän rasvaprosentti, penkki punnerukksen 1RM (1 Rep Max eli yhden toiston maksimi) tai jalkaprässin 1RM ei muuttunut plaseboryhmään verrattuna[1].
Ecdysteronen käytöllä on todettu joitakin positiivisa vaikutuksia, mutta ainostaaan eläimissä. Eräässä tutkimuksessa eläinten kestävyyden todettiin parantuneen hieman [2]

Annostus
Yleisesti käytetty annos liikkuu 200mg-400mg. On kuitenkin hyvin kiistanalaista, voidaanko edes tupla-annoksilla saavuttaa juurikaan positiivisa tuloksia.

[1]http://www.sportsnutritionsociety.org/site/pdf/JISSN-3-2-19-27-06.pdf
[2]http://www.ncbi.nlm.nih.gov/entrez/query.fcgi?cmd=Retrieve&db=Pub
Med&list_uids=3234543&dopt=Abstract

Tuotteita jotka sisältävät arvosteltua ainetta
Animal Methoxy Stack