Käyttäjien arvostelu: 1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (38 ääntä, keskiarvo: 3,13 kautta 5)
Loading...

Muscle Max-tuotesarjaan kuuluva lisäravinne on saavuttanut jo suuren suosion urheilijoiden keskuudessa. Tuotteen tehoa perustellaan sen testosteronia lisäävillä ainesosillaan, joka puolestaan kasvattaa lihasmassaa nopeasti. Testosteroni tason nouseminen voi kuitenkin tuoda sivuvaikutuksia, esimerkiksi potenssin kasvamista.

Monet ovat nimittäin kertoneet seksuaalisen halukkuutensa nousseen tuotetta käytettäessä. Onko se lisäravinteen hyvä vai huono puoli-sinä päätät!

Mitä Black Testo sisältää?

L-arginiini nostaa kasvuhormoonien tasoa luonnollisesti, stimuloimalla elimistön omaa tuotantoa. Parantaa myös lihasten verenkiertoa, joka on huomattavaksi avuksi harjoittelussa. Tribulus Terrestris on elimistön testosteronitasojen luontainen nostattaja. Maca lisää myös testosteronin tuotantoa. Erityisesti urheilijat ja kehonrakentajat suosittelevat Macaa, koska se nopeuttaa lihasten kasvua, ja jatkaa kehon omaa hormonin tuottoa. Macalla on myös verenkierron kannalta positiivisia vaikutuksia, sillä se voi jopa alentaa verenpainetta, ja parantaa verenkiertoa.

Päiväannos 4 kaps sisältää: Tribulus Terrestris 1000mg Maca 1000mg L-Arginiini 1000mg C-vitamiini 300mg Bioflavonideja 180mg Sinkkiä 72mg E-vitamiinia 40mg Tuotetta kehoitetaan syömään 4 kapselia päivässä. Kapselit syödään kahden tabun erissä, eli 2 tablettia aamulla, ja toiset 2 tablettia ennen harjoittelua, tai vaihtoehtoisesti ennen nukkumaanmenoa.

Tähän kannattaa kuitenkin totuttautua pikkuhiljaa, eli aloita ensimmäinen viikko ottamalla 1 tabletti aamulla, toinen illalla. Moni onkin sanonut ottaneensa 4 tablettia ensimmäisenä päivänä, josta on seurannut vain äärimmäisen huono-olo. Black Testoa ei suositella otettavan jos olet menossa dopingtestiin, varmuuden vuoksi. Yleisesti ottaen Black Testo kohentaa vireystasoa, piristää, ja lisää voimantasoa. Esimerkiksi aamulla herääminen on helpompii ravinteen piristävien vaikutuksien vuoksi, ja lihasharjoittelu helpottuu ja kehitystä syntyy nopeammin. Tuote onkin oikea, jos haluat nostaa vireystasoasi, kehittyä lihasharjoittelussasi, saada lisää massaa ja voimaa. Tuote onkin ansainnut suosionsa sillä, että kehitys tapahtuu niin nopeasti. Ei enää odotusta, valitse muutos nyt!

Tilaa tästä – nyt -20% rajoitetun ajan!


Black Testo Black Testo 2.0, 120 kapselia – tilaa tästä!